ADRIANA ĐURĐEVIĆ

Od glave do pete u skupim krpicama: Djevojka našeg reprezentativca odjevena po posljednjoj modi

23.11.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Lijepa Dubrovkinja, Adriana Đurđević, djevojka našeg mladog nogometaša Duje Ćaleta Cara poznata je po svojoj strasti za modom i trendovima. Zato se za jesensko-zimsku sezonu opremila posljednjim hit komadima koje u svojoj garderobi ima svaka prava trendseterica

Na posljednjoj fotografiji na kojoj pozira u Temzu u Londonu, Adriana Đurđević pokazala je još jedno razigrano modno izdanje.

Ovoga puta odjenula je baršunasto plavi komplet sastavljen od širokih hlača i dužeg sakoa ispod kojeg se nazirala crna dolčevita. Uz to je kombinirala skupocjene komade, poput Balenciaga 'ružnih' tenisica s visokim džonom, koje su trenutno pravi hit na tržištu, crnu torbicu s lancem talijanskog brenda Pinko i Prada sunčane naočale.

Atraktivna pravnica jednom je prilikom svoj stil opisala kao drugačiji i neuobičajen, a kao slabu točku pri kupovini garderobe navela je cipele.

'Jedino bez čega niti jedna kombinacija kod mene ne može proći su naočale, a ostali detalji ovise od kombinacije do kombinacije. Nekad je to šešir, kapa, trake itd', rekla je za jedan dubrovački portal.

Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL