PRATI MODU

Adriana Đurđević pohvalila se tenisicama od pet tisuća kuna

09.10.2018 u 09:35

Bionic
Reading

Poput brojnih trendseterica koje već neko vrijeme nose skupocjene 'ružne' tenisice s debelim potplatom, i djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, požurila je nabaviti jedne

Adriana Đurđević, djevojka našeg mladog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, koji je od ove sezone član francuskog nogometnog kluba Olympique iz Marseillea, oduvijek je gajila veliku ljubav prema modi i trendovima.

Mlada pravnica i blogerica uspješno kombinira vruće trendove skupih svjetskih dizajnera s krpicama high street brendova. Pokazala je to i najnovijom fotografijom na Instagramu, na kojoj u rodnom Dubrovniku pozira u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Adriana je odjenula midi haljinu cvjetnog uzroka, no ono što je izazvalo pažnju njezine su skupocjene tenisice. Riječ je o tenisicama marke Balenciaga, čija cijena iznosi nešto više od pet tisuća kuna.

Zbog njihova nezgrapnog oblika svjetski su mediji počeli koristiti termin ugly sneakers, odnosno ružne tenisice. Za istim su modelom obuće poludjele i brojne druge hrvatske trendseterice, pa smo ih imali prilike vidjeti na Izabel Kovačić, Nikolini Pišek i Jeleni Rozgi.