nasmijala je fanove

Indira Levak na odmoru bez supruga: 'Mužiću fališ mi', a on njoj: 'Sve se puši koliko ti falim'

21.07.2020 u 09:22

Bionic
Reading

Pjevačica posljednjih dana uživa u odmoru u Istri u Fažani i ne krije koliko joj godi boravak na morskom zraku. I dok se mnogi dive njezinoj fit liniji i kupaćim kostimima, njoj ondje nedostaje njezin suprug Miroslav Levak kojem je to poručila preko društvenih mreža

Nakon dana provedenih u samoći na moru Indira Levak je voljenom muškarcu poručila da joj nedostaje. Nije dugo trebalo da se Miroslav Levak oglasi duhovitim odgovorom: 'Haha sve se puši koliko ti falim. Ali to znači da biti kad dođeš kući.. hopa, opet kulena i masti, a taman sam se malo doveo u formu otkad si sam kuham'. Brojni fanovi svojim komentarima su pokazali kako ih je nasmijala ta simpatična konverzacija šaljivih supružnika.

Pjevačica danima unazad pokazuje svoju utreniranu figuru pozirajući s plaže te je napomenula koliko joj se sviđa mjesto na kojem ljetuje. 'Moja omiljena destinacija', napisala je Indira za Fažanu. Podsjetimo, Indira ondje ima apartmane koje iznajmljuje turistima, te je prije nekoliko mjeseci sve uredila.

Među ostalim je u jednom od Instagram storyja otkrila kako njezin Mirek u Zagrebu brine za njihove mačke, koje nazivaju 'djecom'. 'Muž čuva djecu. Ja razgovaram s galebovima, a on s mačkama' napisala je Indira uz video svojih kućnih ljubimaca, te se našalila kako je kod kuće raspašoj jer on ne može pokupiti djecu.

Osim što se vratila koncertnim obavezama koje je jedva dočekala nakon karantene, pjevačicu ćemo gledati dio žirija popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', koji se nedavno nastavio snimati.