ZNA ŠTO SE NOSI

Osigurala se na vrijeme: Indira Levak nabavila je najpoželjniju majicu sezone u svim bojama

07.07.2020 u 23:26

Bionic
Reading

Majice u duhu 80-ih novi su modni krik sezone za kojim su poludjele brojne trendseterice koje ih kombiniraju uz mini suknjice ili traperice. Da itekako prati što se nosi ovog ljeta pokazala nam je naša pjevačica Indira Levak

Nedavno je istaknuto kako je globalna potražnja za majicama s podstavljenim ramenima posljednjih tjedana kontinuirano rasla, a prošloga mjeseca potražnja za njima porasla je za čak 57 posto. Riječ je o majicama inspiriranim stilom 80-ih koje imaju duljinu rukava između kratkih i potpuno bez rukava.

Ovaj odjevni komad najtraženiji je u bijeloj boji, a zatim potraga ne jenjava ni za crnom, žutom i sivom. Kako bi na vrijeme nabavila svoj primjerak ove popularne majice koja se između ostalog može pronaći u popularnom high street brendu Zara, Indira Levak pohitala je u trgovine.

Prije nekoliko dana pohvalila se da posjeduje bijelu verziju, koju je stilizirala uz crnu suknju s povezom u struku te jarki crveni ruž.

Sada je pak pokazala kako nosi crnu verziju ove udobne ljetne majice od pamuka koja istovremeno djeluje jako efektno. Indira je pokazala da sasvim običan komad odjeće može uz određene komade djelovati jako seksi i privlačno, pa ga je odlučila kombinirati uz mini kožnu suknjicu i crne gležnjače s otvorenim prstima.