nema posustajanja

Indira Levak: 'Trenutačno imam crveni pojas u izdržljivosti i to nakon samo 7 godina rada s mojim Mirekom'

07.07.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Uz pomoć supruga Miroslava, profesionalnog bodybuildera, jedna od naših najpopularnijih pjevačica svoje tijelo dovela je do savršenstva, a kako je sama izjavila, s njim je sve 'dobilo pravi smisao onoga što njoj treba'. Indira ne preskače treninge, a uvijek rado motivira i svoje fanove

Posljednjih godina svi primjećuju kako je Indira Levak istesala liniju. Nije baš bila ljubiteljica treninga i najviše mrzim marince, iskorake i čučanj, ali uz pomoć supruga Miroslava sve je savladala. 'Knock out trening mog trenera (muža). Trening pokazujem, a knock out ću preskočiti. Trenutačno imam crveni pojas u izdržljivosti i to nakon samo 7 godina rada s mojim Mirekom za još sedam će biti crni', poručila je pjevačica.

Njezin suprug Miroslav u komentarima je sve pozvao na izazov: 'E pa cure i dragi fanovi, da vas vidim! Onaj tko napravi ovakav trening s naglaskom na noge, a trening se sastoji od 30 min cardia, 10 min, orbi 10 min, bike spining, 10 min, orbi plus tri kruga vježbi iz videa s pauzom od 2-3 min. Molim da pošalje video, dobije za nagradu CD s potpisom'. Fanovi su uglavnom pohvalili Indirinu izdržljivost, ali nisu baš odreagirali na izazov.

Indira ne skriva sreću koju dijeli sa voljenim životnim partnerom. Nakon što se rastala od poduzetnika Narcisa Mujkića, tri je godine bila singl, a onda joj se dogodila ljubav. Podsjetimo, Miroslava Levaka upoznala je u teretani - on joj je bio osobni trener. Vremenom su postali prijatelji, a zatim su ušli u vezu. Ubrzo su počeli živjeti zajedno, a Miroslav ju je zaprosio kad su bili kod kuće. Nakon samo godine dana veze vjenčali su se na imanju blizu Bjelovara.