VATRENA STIHIJA

Ima se, može se: Kim Kardashian i Kanye West privatno angažirali vatrogasce da spase njihov dom

13.11.2018 u 10:04

Bionic
Reading

I dok većina stanovnika Kalifornije ovisi o posljednjim snagama lokalnih vatrogasaca koji pokušavaju svim silama spasiti što se spasiti da, slavni supružnici Kim Kardashian i Kanye West odlučili su privatnim putem angažirati vatrogasce koji su zaduženi da njihovu luksuznu vilu, vrijednu 60 milijuna dolara, sačuvaju od vatre

Kada imaš novce doista možeš napraviti što god poželiš u životu, a u slučaju supružnika Kim Kardashian i Kanye Westa, to bi značilo da možeš dodatno angažirati vatrogasce kako bi samo tvoj dom spasili od požara. Kako donosi američki TMZ bračni par Kardashian-West platili su privatnim vatrogascima da zaštite njihovu vilu na Hidden Hillsu vrijednu 60 milijuna dolara.

Ipak, nisu bili toliko sebični, pa su vatrogasci dobili naputak da se pobrinu i cijelo susjedstvo. Kim Kardashian i Kanye West morali su sa svoje troje djece pobjeći iz svog doma, nakon što se prošlog četvrtka požar, koji posljednjih dana hara Kalifornijom, približio i dijelu gdje oni imaju kuću.

Cijeli tim privatnih vatrogasaca uspješno su spriječili veću štetu na posjedu, na način da su iskopali mnogobrojne rupe kako bi spriječili da se požar proširi.

  • +17
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da su itekako zahvalni vatrogascima, Kim Kardashian potvrdila je i na dodjeli People's Choice Awardsa, primajući nagradu 'Favorite Reality Show' za svoj reality 'Keeing Up with the Kardashians', koju je posvetila upravo kalifornijskim vatrogascima koji se bore s vatrenom stihijom.