STRAHUJU ZA DOMOVE

Požar koji guta Kaliforniju ne staje, a nesebična pomoć ovih zvijezda zaslužuje svaku pohvalu

12.11.2018 u 22:29

Bionic
Reading

Smrtonosni požar koji danima neumorno hara Kalifornijom natjerao je brojne slavne osobe da napuste svoje domove i potraže sklonište. Mnogi su čak ostali bez svojih domova, a među njima su glumac Gerard Butler, pjevačica Miley Cyrus, kantautor Neil Young i pjevač Robin Thicke. Ozbiljnost situacije je brojne javne osobe natjerala da uskoče i pomognu kako god znaju i mogu

Kim Kardashian i Kanye West unajmili su tim privatnih vatrogasaca koji su se angažirali u gašenju požara. Doduše, reality zvijezda i slavni reper imali su i dobar razlog za to. Njihovoj luksuznoj vili u vrijednosti 60 milijuna dolara prijetila je ista sudbina kao i kući Gerarda Butlera, a privatni vatrogasci uspjeli su vatru otjerati podalje od njihova imanja.

Njihovi susjedi s Hidden Hillsa navodno su do neba zahvalni slavnom paru koji je zaslužan za umirivanje požara na tom dijelu grada. Susjedi su TMZ rekli kako su upravo Kim i Kanye spasili njihove domove od izgaranja u požaru.

Reality zvijezda i reper samo su neke od brojnih zvijezda koje su zbog nemile situacije morale napustiti svoje domove. Nakon što je privatnim avionom sletjela na sigurno, Kim je na Instagramu napisala kako je imala jedan sat da spremi sve potrebne stvari i napusti dom te kako se moli za to da svi budu dobro.

Glumica Sandra Bullock je posegnula duboko u džep i nesebično odvojila novac za pomoć životinjama kojima je potrebna pomoć. Humanitarna organizacija HSVC objavila je u nedjelju kako je dirnuta činjenicom što je oskarovka za potrebite životinje donirala čak 100 tisuća dolara.

  • +10
Požari haraju Kalifornijom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumičina donacija pomoći će domaćim i kućnim životinjama osigurati 24-satnu brigu nakon što ih se evakuira iz požarom zahvaćenih područja, a cilj organizacije je brinuti se o njima dokle god opasnost traje te dok se njihove obitelji ne vrate  svoje domove.