KALIFORNIJA U PLAMENU

Brojne holivudske zvijezde izgubile imovinu u nezapamćenom požaru

12.11.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Požar koji već nekoliko dana hara Kalifornijom natjerao je mnoge stanovnike toga područja na evakuaciju, a među njima su se našli i brojni poznati i slavni. Tragedija je zadesila i glumca Gerarda Butlera kojem je plamena stihija odnijela dom

Šokantni prizori iz Kalifornije gdje već nekoliko dana traje nezapamćen požar obišli su svijet. Osim poginulih u ovoj tragediji, mnogi su stanovnici i evakuirani s tog područja. Vatra nije zaobišla ni domove brojnih celebrityja koji stanuju u tom dijelu zemlje, a među njima se našao i Gerard Butler koji je pokazao što je sve izgubio u plamenu.

Nakon evakuacije i smirivanja stanja, glumac se vratio na svoj posjed, gdje su ga dočekali šokantni prizori. Vatra je progutala cijelu njegovu vilu i skupocjeni automobil koji je pred njom bio parkiran. Nakon što je požar ugašen, od njegove imovine ostalo je tek zgarište.

'Kao i uvijek inspiriran sam hrabrošću, snagom, voljom i žrtvom naših vatrogasaca. Hvala vam', poručio je Butler ljudima koji trenutno spašavaju živote.

Reality zvijezda Kris Kardashian apelirala je na pomoć vatrogascima, a pokrenula i akciju prikupljanja sredstava za sve žrtve.

Oglasila se i Lady Gaga koja je putem društvenih mreža napisala: 'Hvala svim vatrogascima, policajcima i osoblju hitne pomoći koji daju sve od sebe da nam pomognu. Oni su pravi heroji'.

Iz svoga je doma evakuirana i glumica Alyssa Milano koja je potom također naglasila da treba pomoći vatrogascima koji riskiraju svoje živote.

Glumac Will Smith koji stanuje samo 12 kilometara od vatrom zahvaćenog područja poručio je da odlazi iz svoga doma iako mu još nisu naredili evakuaciju.

Reality zvijezda Camillle Grammer jedna je od unesrećenih koja je izgubila svoj dom u ovom strašnom požaru.

Brojna holivudska lica ujedinila su se i traže pomoć za sve stradale kao i hrabre vatrogasce koji se još uvijek bore s vatrom te se nadaju skorašnjem smirivanju vjetrova što će ubrzati gašenje požara.

  • +10
Požari haraju Kalifornijom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia