S MALIM PROMJENAMA

I to smo dočekali: U pripremi su novi nastavci serije 'Seks i grad'

01.04.2019 u 14:46

Bionic
Reading

Dugo se raspravljalo hoće li svjetlo dana ikada ugledati novi nastavci kultne serije ili pak treći film o famoznoj četvorki s Manhattana, a sada je i taj misterij riješen. Uskoro kreće snimanje nove serije temeljene na novoj knjizi autorice Candace Bushnell

Izgleda da treći film nećemo nikada dočekati, no priprema se nastavak kultne serije u kojem ćemo sigurno uživati. Naime, Candace Bushnell, autorica serije 'Seks i grad' trenutno radi na novom nastavku serije u kojoj ćemo također pratiti živote Njujorčanki, no s jednom bitnom razlikom - glavne junakinje imat će pedeset, odnosno šezdeset godina.

Novi nastavci bit će bazirani na knjizi 'Ima li još uvijek seksa u gradu?' koja će biti obavljana početkom kolovoza ove godine. Priča se vrti oko kratkih, oštrih, satiričkih komentara o navikama ljubavi i upoznavanju muškaraca i žena u srednjim godinama koji su se zatekli u fenomenu modernog svijeta.

Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Moderne tehnologije, brži život i sve veća emancipacija žena, stres i karijere neupitno su promijenili navike izlazaka, spojeva, seksa, udvaranja ali i samu ljubav kao takvu.

Barem tako tvrdi autorica djela, koje će biti pretočeno u televizijski format. Kako prenose strani mediji, ) prava na korištenje kupili su produkcijska kuća Paramount i Anonymous Content.

Radnja romana doticat će se ljubavnih zavrzlama, dating scene, ali i prijateljstva nakon 50-ih, a radnja je, naravno smještena na Manhattanu, točnije Upper East Sideu. Kako je najavljeno, dio radnje bit će i posvećen pritisku kojeg žene osjećaju ne bi li zadržale mladolik izgled.

'Prije se od 'umirovljenika' nije očekivalo mnogo osim da ostare i prepuste se novoj fazi života. Od njih se nije očekivalo da vježbaju, pokreću nove poslove, presele se u drugu državu, imaju povremeni seks s neznancem i kreću iznova u bilo što. No, upravo tako danas izgledaju životi mnogih žena u 50-ima i 60-ima. Sretna sam što imam priliku tu bogatu složenost njihove stvarnosti prikazati na televiziji', rekla je Bushnell.

Još uvijek nije poznata glumačka postava najavljene serije.