BEZ ZADRŠKE

Neugodan detalj bacio novo svjetlo na svađu članica serije 'Seks i grad'

19.09.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Famozna četvorka iz serije 'Seks i grad' posljednjih je mjeseci punila novinske rubrike navodnim sukobima, razdorima i neprijateljskim ponašanjem. Naizgled divne prijateljice odjednom su pokazale svoje pravo lice, a neugodnim detaljem sve je sada potvrdila i jedna od članica poznate postave

Sredinom prošle godine strani su mediji postali sve glasniji o odnosima nekadašnjih kolegica sa seta serije 'Seks i grad'. Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis punih su šest sezona i naknadno u dva filmska nastavka vjerno glumile najbolje prijateljice, a milijuni diljem svijeta i danas su nakon gotovo 15 godina ludi za avanturama poznatih Njujorčanki.

Naizgled drage, mile i prijateljski raspoložene, četiri su dame nedavno pokazale i svoju drugu stranu kada je na vidjelo izašao sukob koji navodno traje od početka njihove suradnje. U centru svega našle su se Parker i Cattrall, glumice koje su u seriji igrale Carrie Bradshaw i Samanthu Jones.

Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samim time stvorile su se dvije struje i dvije verzije priče, a svoju su stranu jasno odabrale i ostale kolegice. Kristin Davis, glumica koja je u poznatoj seriji utjelovila Charlotte sada je bez imalo zadrške pokazala što misli o svemu.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom jubilarne 70. dodjele nagrade Emmy, Kristin se na društvenim mrežama prisjetila nekadašnjih vremena kada je njihova serija osvojila čak sedam od ukupno 54 nominacije za tu prestižnu televizijsku nagradu. Objavila je fotografiju iz prošlosti na kojoj nedostaje jedino četvrta članica postave - Kim Cattrall.

'Super sretni trenuci i sjećanje na Emmy. Svi smo mi jako sretni što imamo priliku raditi ono što volimo', napisala je ispod objave poznata brineta, a nije dugo trebalo da svjetski mediji primijete kako je ovom porukom jasno dala do znanja na čijoj je strani.