pozirao bez odjeće

I to smo dočekali: Bezobrazno zgodan talijanski rock zavodnik se fotkao potpuno nag i izazvao erupciju oduševljenja

21.09.2021 u 22:05

Bionic
Reading

Nakon pobjede na Eurosongu i slave koju su stekli pobjedom, grupa Måneskin ne prestaje plijeniti pažnju. Javnosti je posebno zanimljiv njihov karizmatični frontman benda Damiano David, kojeg su mediji prozvali novim seks simbolom Europe. Do sad smo ga imali priliku vidjeti sa šminkom, u štiklama, u perju, prozirnim kombinezonima, donjem rublju i sado-mazo opremi, a sad su obožavateljice došle na svoje jer je pozirao gol

'Lopta je život', poručio je kratko fatalni Talijan referirajući se na loptu koju drži u rukama i njome prekriva svoje intimne dijelove. Mnogima je poznato da se Damiano David nekada skoro pa profesionalno bavio košarkom.

Fanovi diljem svijeta su pali u trans, a javila mu se i djevojka, influencerica Giorgia Soleri s kojom ljubuje već četiri godine.'Odjednom volim košarku', napisala je, a Damiano joj je brzo odgovorio: 'Mogla bi naučiti igrati ako je toliko voliš'.

Inače, Måneskin bi trebali stići u Beograd gdje će održati koncert, a informaciju je potvrdio zamjenik gradonačelnika, Goran Vesić. Poručio je kako je na inicijativu velikog broja mlađih pratitelja na TikToku kontaktirao Maneskin s molbom da imaju koncert upravo u Beogradu, a njihov nastup trebao bi se održati u veljači ili ožujku.

Nedavno su članovi benda, basistica Victoria De Angelis, gitarist Thomas Raggi i bubnjar Ethan Torchio i njihov frontmenom postali su zaštitna lica Guccijeve kampanje, Aria. Osobno ih je odabrao kreativni direktor Alessandra Michelea.

Novom kolekcijom dominiraju kožne hlače, kožne čizme i perje. Podsjetimo, riječ je o grupi mladih glazbenika iz Rima koji se poznaju još iz srednje škole i koji su svoj glazbeni put započeli svirajući na ulicama talijanskih gradova. 2017. nastupili su talijanskoj verziji 'X Factora', a godinu kasnije objavili su prvi album. Izravno su se plasirali u finale Eurosonga nakon što su s pjesmom 'Zitti e buoni' pobijedili na San Remu.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Balsarini Marco/SGP / SGP / Profimedia