damiano david

U ženskom rublju i štiklama: Pobjednik Eurosonga ponovno je bacio obožavateljice u trans

10.07.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Nakon pobjede na ovogodišnjem izdanju Eurosonga s vlastitim bendom Maneskin, talijanski pjevač Damiano David zaludio je djevojke diljem svijeta, a njih je posljednjom fotografijom na Instagramu ponovno uspio ostaviti bez teksta

Na vlastitom Instagram profilu Damiano David ovih je dana predstavio novi imidž. Kosu do brade odlučio je značajno skratiti, a sada je na Instagram profilu benda osvanula fotografija na kojoj uz bok basistici Victoriji De Angelis pozira odjeven u žensko donje rublje, mrežaste čarape i štikle.

Inače, promjena imidža frontmena benda Maneskin dogodila se paralelno s najavom skorog izlaska spota za pjesmu 'I Wanna Be Your Slave', koja je objavljena kao dio albuma 'Teatro d'IRa - Vol I.' i do sada ima 23 milijuna pregleda na YouTubeu.

Nakon što je na profilu benda osvanula nova fotografija Damiana, nije dugo trebalo da ista prikupi više od milijun lajkova i mnoštvo komentara oduševljenih obožavateljica.

'Izgleda bolje od mene u grudnjaku', 'Vrisnula sam', 'Ne mogu disati', samo su neki od pregršt komentara na račun novog izdanja ovogodišnjeg pobjednika Eurosonga.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia