volio je fešte

I Maja Šuput se oprostila od Mislava Bage: Objavila je zajedničku fotografiju i otkrila kakvog će ga pamtiti

19.08.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Vijest o iznenadnom odlasku višestruko nagrađivanog reportera i političkog komentatora, dugogodišnjeg novinara Nove TV, iznenadila je i kraljicu svadbi. Maja je na Instagram storyju objavila uspomenu na kojoj je zagrljena s njim i pjeva

Do sad su se od njega oprostili brojni kolege novinari, političari, pjevači, a jedna od njih je i pjevačica, televizijska voditeljica i uspješna poduzetnica Maja Šuput. 'Pamtit ću te veselog i sretnog', napisala je kratko.

Riječ je o screenshotu snimke nastale na božićnom partyju Nove TV 2017. godine u kojoj se vidi da joj je čuveni novinar u jednom trenu zapjevao na uho. Pjevačica je tada napisala da obožavam Mislava Bagu. 'Doslovno je svaku sekundu večeri proveo uz mene i pjevao back vocale. Ono kad te Mislav Bago primi i ne pušta do zore. Bravo ekipa Nove TV', napisala uz video.

Podsjetimo, Mislav Bago preminuo je u 49. godini života. Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja objavila je Nova TV, gdje je Bago radio posljednjih 13 godina.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

<