SRETNI I ZALJUBLJENI

Romantično putovanje i prsten na ruci: Je li Andrej Kramarić zaprosio lijepu Zagrepčanku?

02.08.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon što su Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević ljetovali na grčkom otoku Mikonosu ondje je stigao još jedan reprezentativac. Andrej Kramarić se s djevojkom prethodno odmarao u Dubrovniku i na Ibizi

Na opće oduševljenje obožavatelja, Andrej Kramarić je konačno na Instagramu podijelio zajedničku fotografiju sa svojom djevojkom Mijom Ćurković. Inače samozatajni nogometni reprezentativac, Andrej Kramarić bez zadrške je i s osmijehom pozirao s lijepom brinetom, a mnogi su se rastopili na fotografiju. 'Najljepši par u Hrvatskoj', odmah su proglasili nogometaševi fanovi.

Malo tko je primijetio da na lijevoj ruci djevojka našeg proslavljenog nogometaša nosi prsten iz čega bi se moglo zaključiti da su ljetni odmor odlučili iskoristiti za dodatnu potvrdu svoje ljubavi.

Hellooo 😉

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

27-godišnji Zagrepčanin iza sebe ima dugu vezu s Marinom Pavić, za koju su mnogi mislili da će završiti brakom. Par je prekinuo u zimu 2016. i od tada se o ljubavnom životu našeg zgodnog nogometaša nije znalo ništa. Sve do slavlja u zagrebačkom restoranu, nakon dočeka Vatrenih po povratku iz Rusije, štitio je svoju novu dragu od znatiželjnih pogleda. No kad su stigli u Dubrovnik sredinom srpnja, više se nisu skrivali te su snimljeni u dnevnim i večernjim šetnjama po Stradunu.

  • +10
Andrej Kramarić s djevojkom u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL