PAMETNA I ZGODNA

Napokon otkriveno tko je misteriozna brineta koju ljubi Andrej Kramarić

25.07.2018 u 12:22

Bionic
Reading

Nogometaš Andrej Kramarić nedavno je pokazao svoju djevojku Miu, za koju je javnost tada prvi put saznala. Par je ljetni odmor proveo u Dubrovniku, kada je do izražaja došla ljepota mlade studentice o kojoj sada ipak znamo nešto više

'Nešto se mućka i nešto se promijenilo, ali mislim da je bolje... Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome', rekao je u jednom intervjuu zagonetno Kramarić prošle godine kada su ga upitali je li zaljubljen. Godinu poslije talentiranog nogometaša iz Bednje gledamo u zagrljaju zgodne brinete.

Djevojka našeg reprezentativca Andreja Kramarića, s kojom je posljednjih dana uživao u Dubrovniku, zove se Mia Ćurković, doznaje magazin Story.

ZASLUŽENI ODMOR

Svoju ljubav više ne kriju: Andrej Kramarić s djevojkom uživa u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Par je u vezi od prošle godine, a na iznenađenje mnogih, za njihovu se romansu doznalo tek nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, kada ju je 27-godišnji reprezentativac doveo na slavlje u zagrebački restoran u podsljemenskoj zoni.

Brzo nakon toga zaljubljeni golupčići otputovali su na zasluženi godišnji odmor na sam jug Jadrana, gdje su ih slikali okupljeni fotoreporteri. Do izražaja je tada došla ljepota mlade Zagrepčanke, a pogotovo kada je za večernji izlazak odjenula mini haljinu i pokazala svoje duge noge.

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, Mia je kći poznatog zagrebačkog ugostitelja i trenutno privodi kraju studij veterine na kojem sve ispite polaže u roku, a u slobodno vrijeme rado odlazi u posjet Kramariću u Njemačku, u kojoj on igra za nogometni klub Hoffenheim.

Kako doznaje Story, Mia je već upoznala roditelje sa svojim odabranikom, a isto je učinio i naš nogometaš, koji slovi za jednog od najzgodnijih hrvatskih sportaša.