TOTALNA UŽIVANCIJA

Poslije boravka na Jadranu: Evo gdje se odmara Andrej Kramarić

31.07.2018 u 14:34

Bionic
Reading

Nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji naš reprezentativac, poslije Dubrovnika, odlučio je nastaviti odmor u Španjolskoj. Sudeći prema fotografiji, s djevojkom Mijom Ćurković gušta na Ibizi

Uz zvučnu kulisu, pjesmu 'Ribari' Vinka Coce s mobitela, romantični Andrej Kramarić je na svom Instagram storyju pokazao noćni videosnimak iz Hard Rock Hotela na Ibizi. Hrvatski reprezentativac s djevojkom Miom Ćurković će ostatak odmora provesti u 'Disneylandu za partijanere', kako nazivaju jedan od Balearskih otoka što se nalazi u Sredozemnom moru.

Hotel u kojem borave nalazi se u turističkom naselju Playa d'en Bossa, uz samu plažu, a obuhvaća veliku pozornicu na otvorenom, gdje se svaki tjedan održavaju koncerti. Kramarić je svojedobno izjavio da voli poslušati narodnjake, a da prije utakmice sluša house glazbu koja ga najviše podigne pa će na Ibizi očito doći na svoje.

Inače samozatajni nogometaš s lijepom brinetom je u vezi od prošle godine, a na iznenađenje mnogih, za njihovu se romansu doznalo tek nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, kada ju je 27-godišnji reprezentativac doveo na slavlje u zagrebački restoran u podsljemenskoj zoni. Mia će nakon godišnjeg vjerojatno otputovati s Andrejom u Njemačku, gdje on igra za TSG 1899 Hoffenheim, i tamo će ostati do početka nove akademske godine.

Andrej Kramarić s djevojkom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Prije Mije nogometaš je bio šest godina u vezi s Marinom Pavić, s kojom je prekinuo 2016. godine.

  • +6
Andrej Kramarić - od Dinama do Rijeke Izvor: tportal.hr / Autor: tportal