uživa u majčinstvu

Hurem slavi: Slavna Turkinja pokazala koliko su njezine djevojčice narasle, od jedne od njih još uvijek krije oca

10.01.2023 u 19:07

Bionic
Reading

Glumačku karijeru obilježila joj je popularna povijesna serija 'Sulejman Veličanstveni', a i dan danas Meryem Uzerli mnogi nazivaju Hurem zbog njezine uloge. Poznato je da na društvenim mrežama voli pokazati koliko joj godi uloga mjake, a nekada je proživljavala noćnu moru koja ju je dovela do ruba

Mnogi se još sjećaju što je jedna od najpoznatijih turskih glumica prolšla prije rođenja prvog djeteta. Njezin zaručnik, broker Can Ates nagovarao je da pobaci. Doživjela je živčani slom koji je umalo završio tragičnim krajem. Mračni dani prošlosti su iza nje.

Meryem Uzerli sve je prebrodila i rodila kćer Laru. Proteklog vikenda je proslavila drugi rođendan svoje druge djevojčice Lily Koi koju je rodila u siječnju 2021. godine. Fotografije s vesele zabave pokazala je pratiteljima na Instagramu. Identitet oca drugog djejeta glumica nikad nije otkrila.

Šuška se da je riječ o markantnom glumcu Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već dulje vrijeme u vezi. On je poznat po ulogama i turskim serijama, a posebno je osvojio žensku publiku. No ni Çağlaru niti Uzerli ne potvrđuju niti negiraju tu informaciju. Inače, Meryem je glumu stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu i otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Radi se zdravijim verzijama bombona, čokolade i džemova.

  • +2
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Sthanlee Mirador / ddp USA / Profimedia