super GENI

Prepoznali bi ih zbog očiju: Slavna Turkinja pokazala zgodnu sestru

11.04.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Glumačku karijeru obilježila je serija 'Sulejman Veličanstveni', a i dan danas Meryem Uzerli mnogi nazivaju Hurem zbog njezine uloge. Rado na društvenim mrežama pokazuje detalje iz privatnog života. Poznato je kako izgledaju njezina djeca, roditelji, neke prijateljice, a sad je pokazala i sestru

Meryem Uzerli je na Instagram storyju podijelila fotografiju sa starijom sestrom Canan Uzerli. I Canan je u svijetu umjetnosti, ali za razliku od mlađe sestre odabrala je svijet glazbe. Završila je glazbenu školu i konzervatorij te je danas uspješna jazz pjevačica. S ostatkom obitelji odrasla je u Njemačkoj.

Za pjesmu 'Zaman' koristila je kadrove iz privatne arhive, pa se mogu vidjeti Canan i Meryem kao djevojčice. Pjevala je u mjuziklima kao što su 'Jesus Christ Superstar', 'Martin Luther King Oratory' i 'The Seven Deadly Sins', a danas u Hamburgu predaje glazbeni odgoj. Canan ima svoj bend sa kojim nastupa po gradovima u Njemačkoj.

Podsjetimo, Meryem svoje obiteljsko utočište pronašla u Berlinu sa kćeri Larom Jemine koju je dobila s brokerom te Lily Koi, čije ime oca javnost nije nikada doznala. Nagađa se da je riječ o glumcu Čaglaru Ertugrulu. Inače, glumica je svojedobno izjavila da nije upola talentirana kao starija sestra Canan.

  • +2
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Sthanlee Mirador / ddp USA / Profimedia