STIGLA PRINOVA

Lijepa Turkinja koju gledatelji pamte po ulozi Hurem rodila drugu kćerkicu, a čestitke pristižu iz svih krajeva svijeta

09.01.2021 u 16:45

Bionic
Reading

Glumica tursko-njemačkih korijena Meryem Uzerli na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ona i njen partner dali ime Lily Koi. Malena Lily iznenadila je roditelje u četvrtak, 8. siječnja, a presretna mama sretnu je vijest dan kasnije podijelila s obožavateljima putem društvenih mreža

'Moja najdraža Lily Koi... Lara Jemima, tata i ja toliko smo sretni što si postala dio naše obitelji. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila... budi zauvijek zaštićena', napisala je lijepa Meryem Uzerli koju gledatelji ispred malih ekrana pamte po ulozi Hurem u povijesnom spektaklu 'Sulejman Veličanstveni' koja ju je i proslavila.

Glumica je uz ove riječi s fanovima podijelila i fotografije nastale netom nakon rođenja kćerkice koja mirno spava na majčinim prsima, a čestitke upućene novopečenim roditeljima pristigle su iz cijelog svijeta. Objavu je lajkala i hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić.

Glumica danas živi u rodnom Berlinu sa šestogodišnjom kćerkicom Larom Jemimom, a da očekuje prinovu s novim dečkom, čiji identitet nije željela otkriti, Meryem je javnosti obznanila prošle godine. Trbuščić je skrivala sve donedavno, a o tome kako se osjeća u trudnoći progovorila je za turske medije.

Otkrila je kako se druga trudnoća razlikuje od prve po tome što je beba 'prilično aktivna i neprestano je udara u trbuh'. Na pitanje je li njena druga trudnoća znak da je pronašla sreću u ljubavi odgovorila je da je u vezi te da je sretna i blagoslovljena.

  • +12
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: AndreasSuhr/face to face / Face to Face / Profimedia

Podsjetimo, Meryem je odrasla u Njemačkoj i slabo je govorila turski, zbog čega je uz snimanje serije paralelno učila jezik. Sve uloge prije 'Sulejmana Veličanstvenog' odigrala je na njemačkom jeziku. Usporedno sa stjecanjem svjetske slave, stigli i brojni privatni problemi. Zbog zdravstvenih razloga je iz Turske otišla u Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ates rekao da dijete ne želi kad mu je rekla da je u drugom stanju. Glumica je dijete ipak rodila te sada uživa provodeći vrijeme s petogodišnjom kćeri Larom.