njezina najveća sreća

Pogledajte kako izgleda obiteljska idila omiljene Hurem

06.06.2022 u 21:37

Bionic
Reading

Poznata njemačko-turska glumica Meryem Uzerli, koju su mnogi zavoljeli kroz ulogu Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', na svom je Instagram profilu pokazala fanovima simpatične fotografije iz Njemačke

Jedna od najpoznatijih turskih glumica, 38-godišnja Meryem Uzerli ne odavaja se od svojih djevojčica. Na najnovijim fotografijama možemo je vidjeti kako uživa sa svojim mališankama u šetnji po Berlinu. Društvo im je pravio i psić, njemački špic, a nježni prizori su razgalili fanove koji joj poručuju da je obožavaju, šalju joj emotikone srca, blagoslove i pozdrave.

Osim u zajedničkom društvu, mama i preslatke kćeri su guštale i u sladoledu. Meryem Uzerli godinama živi u Njemačkoj s kćeri Larom Jemine, koju ju je dobila s bivšim zaručnikom, brokerom Canom Atesom. Svojedobno je otkrila da ju je nagovarao na pobačaj, no ona je to odbila. Drugu djevojčicu je nazvala Lily Koi no do danas nije otkrila tko je otac djeteta. Pisalo se da je riječ o markantnom glumcu Çağlaru Ertuğrulu s kojim je neko vrijeme u vezi.

Uz obitelj, posvećena je svojoj drugoj ljubavi - glumi, a sudeći prema brojnim objavama na društvenoj mreži, sve više se bavi manekenstvom, često snima editorijale i reklame.

  • +2
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Sthanlee Mirador / ddp USA / Profimedia