POMOZIMO ZAJEDNO

Hura 2019. humanitarna akcija za Centar za autizam u Zagrebu

30.05.2019 u 23:28

Bionic
Reading

Hura nije obična humanitarna akcija, ona već godinama poznate osobe stavlja u neobične situacije. Na ovogodišnjoj Huri tako ćete moći vidjeti niz poznatih osoba kako se natječu u bacanju sjekira i tako uveseljavaju sve one koji će doći dati svoj doprinos humanitarnoj akciji. Akcija će se održati u subotu 1. lipnja u Zagrebačkom hokejskom centru

Cilj humanitarno-zabavnog događaja HURA! ’19. je prikupiti sredstva za nabavu specijalnih komunikacijskih pomagala za djecu i odrasle, štićenike Centra za autizam Zagreb. Takva komunikacijska pomagala povećavaju obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam i olakšavaju njihovo uključivanje u zajednicu.

Posebnost HURA!-e je da se svake godine nadmećemo u sportovima koje nikad ranije nismo pokušali igrati. Prve godine to je bio hokej na travi, druge godine bubble nogomet, a ove godine odabrali smo - bacanje sjekira, stoji u priopćenju.

U nadmetanju od 11 sati sudjelovati će Aleksandar Stanković, Antonija Blaće, Vlado Kalember, Nevena Rendeli Vejzović, Maja Sever, Dunja Mazzocco Drvar, Domagoj Jakopović Ribafish, Lana Pavić, Zlata Muck Sušec, Saša Cvetojević, Vuk Vuković, Krešo Beljak, Bojan Glavašević i naši drugi gosti, a prije toga će se održati turnir Metroteke i još 3 hrvatska umjerna laboratorija poznata po točnosti i preciznosti (što je prilično važno i zbog bodova i iz sigurnosnih razloga).

Donacija se može izvršiti kupnjom ulaznica na: https://www.entrio.hr/event/hura-humanitarna-utakmica-6491

ili uplatom na poseban žiro račun (sa naznakom - za humanitarnu akciju Hura!): HR8024070001500005546.