UZBUDLJIVI NOVITETI

HBO otkrio najveće adute koji dolaze, ali i sudbinu hit serije 'Euforija'

14.06.2024 u 16:09

Bionic
Reading

Druga sezona hit serije 'Zmajeva kuća' i prijenos Olimpijskih igara u Parizu koje počinju 26. srpnja nisu jedini aduti koji stižu u ponudu streaming servisa Max

JB Perrette, izvršni predsjednik globalnog streaminga i igara u Warner Bros. Discoveryju i Casey Bloys, izvršni predsjednik za HBO i Max sadržaj, u razgovoru za Variety otkrili su kakav sadržaj HBO planira isporučiti u narednih 18 mjeseci.

Druga sezona 'Zmajeve kuće' prva je velika serija na listi HBO-a, a nakon nje u ponudu streaming servisa Max stiže serija 'Pingvin' s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi.

The Penguin | Official Teaser | Max Izvor: Društvene mreže / Autor: Max

'Ne znam jesmo li već dogovorili službeni datum emitiranja, ali kasnije u jesen stiže serija 'Dune:Prophecy' koja govori o podrijetlu Bene Gesserita. Na samom početku nove godine stiže 'It' Stephena Kinga, a u planu imamo i snimanje prequel serijala. Naravno, serijal o Harryju Potteru također je u planu', otkriva Bloys.

Osim navedenog, Bloys je za Variety također potvrdio rad na seriji 'The Conjuring', nastavku poznate filmske franšize, a hit film 'Crazy Rich Asians' iz 2018. godine također planiraju pretvoriti u seriju. Što se tiče DC-ja, u planu je rad na seriji 'Green Lantern' o istoimenom superjunaku.

Nagrađivana tinejdžerska drama 'Euforija' prošle godine ostala je bez ključne figure, glumca Agnusa Clouda, zbog čega je daljni rad na seriji postao upitan.

  • +13
Druga sezona serije 'Euforija' Izvor: Profimedia / Autor: Eddy Chen/ HBO Max/ The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

O njezinoj trećoj sezoni, Bloys je također progovorio za Variety otkrivši da kreator serije, redatelj Sam Levinson, intenzivno radi na njoj, no njezina radnja, kako naglašava, možda se prestane odvijati u srednjoj školi. Njezina glavna glumačka ekipa predvođena Zendayom, međutim, ostaje ista.

Sa emitiranjem četvrte sezone serija 'Nasljeđe' postala je stvar prošlosti, a o mogućnosti snimanja spin-offa Bloys je također progovorio rekavši da to najviše ovisi o kreatoru serije Jesseju Armstrongu.

'Takva odluka prvenstveno ovisi o Jesseju, a ja bih ga u njoj slijedio. Treba mu malo vremena da se opusti nakon posljednje sezone i razmisli što želi dalje raditi', izjavio je.

  • +5
Nasljeđe 4 Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia