emotivan status

Goran Višnjić se oprostio od preminule kolegice s kojom je glumio u seriji 'Timeless': 'Koliko nam nedostaješ'

31.01.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Američka glumica Annie Wersching, poznata po ulogama u kultnim SF serijama, preminula je u dobi od 45 godina nakon trogodišnje borbe s rakom. Od nje se opraštaju obitelj, brojni prijatelji, kolege i suradnici iz filmskog svijeta, a među njima je i naš glumac

'Moj partner u zločinu, moj vremenski putnik i uvijek s osmijehom na licu. Draga naša Annie Wersching. Oh, koliko nam nedostaješ', napisao je Goran Višnjić na svom Instagram profilu uz nekoliko fotografija s Annie. U objavi još stoji:

'Moja sućut obitelji. Ne mogu ni zamisliti koliko ovo mora biti teško. Stephen Full, naše misli su s vama', poručio je slavni Šibenčanin. S Annie je glumio u uzbudljivoj akcijskoj seriji 'Timeless'. Višnjić je u njoj, podsjetimo, utjelovio negativca Flynna koji ukrade tajni vremenski stroj s namjerom da uništi Ameriku mijenjajući prošlost.

Smrt glumice potvrdio je njezin suprug, također glumac, Stephen Full, s kojim ima troje djece, trojicu sinova, 12-godišnjeg Freddieja, 9-godišnjeg Ozzieha i 4-godišnjeg Archieja.. 'Pronalazila je čuda u malim stvarima. Nije joj bila potrebna glazba da bi plesala', riječi su kojima se oprostio od supruge. Nastavila je snimati čak i nakon dijagnoze 2020. godine, a istaknula se ulogama u 'Zvjezdanim stazama' u 2. sezoni i 'The Rookie'. Također je dala glas Tess u popularnoj videoigri 'The Last Of Us', koju je HBO adaptirao u TV seriju.

  • +4
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSE