u 45. godini

Umrla je Annie Wersching, glumica koju smo gledali u mnogim serijama, ali i uz Gorana Višnjića

30.01.2023 u 09:14

Bionic
Reading

Glumica poznata po ulogama u krimi serijama, ali i po suradnji s igricom 'The Last of Us' umrla je od karcinoma u 45. godini života. Vijest je potvrdio njezin suprug podijelivši uspomenu na voljenu suprugu

Američka glumica Annie Wersching stekla je slavu ulogama u TV serijama 'Timeless' i '24', a važna je i za igricu 'The Last of Us', o čijoj televizijskoj inačici ovih dana bruji cijeli svijet. Umrla je u 45. godini nakon gotovo tri godine borbe protiv karcinoma.

Njezinu smrt potvrdio je njezin suprug Stephen Full: 'U duši ove obitelji danas postoji pećinska rupa, ali ostavila nam je alat da je ispunimo.'  Glumački par Annie i Stephen roditelji su trojice dječaka, a glumac se prisjetio kako bi ih glumica uvijek ispraćala mašući sve dok ne bi izašli iz ulice.

Svoju glumačku karijeru započela je prije dvadesetak godina malim, ali istaknutim ulogama u serijama 'Opća bolnica' i 'Supernatural', a zatim su uslijedile i veće uloge. Dvije sezone bila je dijelom glumačkog sastava u popularnoj seriji '24' kao FBI agentica Renee Walker, a glumila je i u popularnim serijama 'Vampirski dnevnici' i 'Timeless', gdje je surađivala s Goranom Višnjićem. Također, imala je gostujuće uloge u popularnim kriminalističkim serijama koje rado gledamo na televizijskim ekranima  'Navy CIS', 'Hawaii Five-0' i 'Castle'.

Godine 2013. posudila je  glas liku Tess u popularnoj videoigrici "The Last of Us", čime je stekla kultni status.

  • +7
Annie Wersching Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia