planetarno popularan

Goran Višnjić javio se nakon stanke pa dobio poruke obožavateljica iz cijelog svijeta

08.05.2023 u 23:51

Bionic
Reading

Planetarno popularan hrvatski glumac Goran Višnjić objavio je fotografiju s plaže uz poruku 'Sretan ponedjeljak' na koju su odgovorile obožavateljice iz čitavog svijeta

Goran Višnjić, hrvatski glumac svjetskog renomea, oglasio se na društvenim mrežama nakon dugo vremena izbivanja te jednostavnom porukom privukao pažnju obožavateljica iz cijelog svijeta.

Ispod fotografije na kojoj pozira na maglovitoj plaži sa spuštenim sunčanim naočalama i vedrim osmjehom na licu, na engleskom je napisao:

'Sretan vam ponedjeljak...'

To je bilo dovoljno da prikupi stotine poruka obožavateljica iz cijelog svijeta, koje su mu oduševljeno odgovarale:

'Sretan ponedjeljak želim ti iz Nizozozemske', 'Pozdravi iz Argentine', 'Sretno iz Brazila', 'Pozdrav iz Njemačke', 'Sretan ponedjeljak iz Francuske', 'Pozdravi iz Venezuele', 'Želim ti lijep dan iz Čilea', pisalo je ispod objave, a našao se tu i niz komplimenata i pozdrava upućenih iz Poljske, Rusije, Italije, SAD-a i, naravno, Hrvatske!

Ovakva planetarna popularnost nimalo ne čudi jer Goran Višnjić već desetljećima uživa status glumačke zvijezde, a pije 20 godina iz tog je razloga preselio u Kaliforniju sa suprugom Evom.

  • +9
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSE

Trenutno živi u engleskom Cornwallu, no često koristi razne prilike kako bi svratio u domovinu.

'Jedan od razloga zašto smo u Engleskoj, a nismo u Hrvatskoj je to što u Hrvatskoj ipak više ljudi zna tko sam. Koliko god je to nekad zahvalno jer vam se možda progleda kroz prste za neke stvari, s druge strane, djecu gledaju ili pozitivno ili negativno kroz njihova oca. Mislim da im to ne treba, ne želim da imaju tu prtljagu. Vidio sam jako puno primjera gdje su roditelji poznate osobe, a klinci se u tome pogube', pojasnio je slavni Šibenčanin podcastu 'Putem oblaka' s Anom Radišić.