uživa na selu

Goran Bogdan se ne libi nijednog posla, evo kako barata motikom

19.03.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Nedavno je na zanimljiv način čestitao Dan žena, a sad je jedan od najtraženijih glumaca u regiji iznenadio nesvakidašnjim izdanjem

Jedan od najvažnijih zadataka savjesnih vrtlara je dobro pripremiti tlo za sadnju i sjetvu povrća. Naravno, nema žurbe, proljeće se tek ukazalo, no Goran Bogdan je očito krenuo s prvim vrtlarskim aktivnostima. I to mu dobro ide.

Naime glumac je s cijelim svijetom podijelio video u kojem ga se može vidjeti kako uživa u čarima seoskog života. U bijeloj potkošulji, trenirci i gumenim čizmama vješto je baratao motikom. 'Knut Hamsun: Blagoslov zemlje', opisao je video, aludirajući na naziv romana koji je osvojio Nobelovu nagradu. Poznato je da preferira život u prirodi u odnosu na užurbanost gradskog života, što nerijetko pokazuje na društvenim mrežama.

Na poseban način glumac iz Širokog Brijega čestitao je Dan žena. Nabacio je plavi kućni ogrtač i stavio crveni ruž na usne te dobio pregršt pohvala. U više navrata javno je podržavao žene. Tako se, kad je Ida Prester u studenom prošle godine objavila pjesmu 'Štit' u okviru kampanje protiv nasilja nad ženama, u spotu pojavio i Goran.

Podsjetimo, prošle godine je ostvario jednu od glavnih uloga u Netflixovom filmu 'Daleko' (Faraway), u kojem se skinuo do kraja.

PREMIJERA FILMA

Ljubav je u Beogradu: Tihana Lazović i Goran Bogdan glavne zvijezde crvenog tepiha

Pogledaj galeriju