Omiljeni domaći glumac

Goran Bogdan: 'Ne mislim da je ljude teško učiniti sretnim, nego se više nitko i ne trudi'

16.03.2023 u 09:03

Bionic
Reading

Zadnjih nekoliko tjedana priča se o velikom uspjehu romantične komedije Daleko (Faraway) u kojoj jednu od glavnih uloga tumači naš glumac. Progovorio je o svojoj 'golotinji' u filmu, o tome kako je vrlo teško ljude učiniti sretnim ali i politici

Za svoje novo filmsko ostvarenje Goran Bogdan kaže da nije obična, romantična komedija, već da ima nešto dublje, nešto što dira ljude. 'Ne mislim da je ljude teško učiniti sretnim, nego se više niko i ne trudi. Ono što ljude čini sretnim od pamtivijeka, pa i danas, jeste malo topline, kao i topla riječ, smiješak, čisto prisutnost, pažnja', izjavio je za Avaz.

Prije nego što je Netflixov film Daleko (Faraway) objavljen, privukao veliku pažnju, te se pisalo da se naš glumac u pojedinim scenama pojavljuje potpuno gol, no on je to demantirao. Rekao je da skriveno sve te da mu se 'malko vidi stražnjice'. Na temu svog zvjezdanog statusa kazao je da 'ne bi mogao opisati svoj osjećaj kao osjećaj internacionalne zvijezde'.

  • +5
Goran Bogdan Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Na pitanje o svojoj političkoj angažiranosti izjavio je da 'tko se ovdje rodio da nije politički angažiran' te da misli da je ovdje nemoguće biti politički neangažiran, htjeli ti to ili ne i da 'ovdje disati znači biti politički angažiran. To nije izbor, to je stanje naše', smatra glumac. Volio bi da ne prati političku situaciju, ali 'ona je tolika kaotična da ona jednostavno prati njega'.

Faraway | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube