'FARAWAY'

Svi govore o novom filmu Gorana Bogdana u kojem je 'kao od majke rođen'

08.02.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Za točno mjesec dana na Netflix stiže novi film, pod nazivom 'Faraway', a koji će našim gledateljima biti posebno zanimljiv, jer u njemu glumi i Goran Bogdan

Nakon što je Netflix i službeno objavio trailer svog novog filma, njemačke romantične komedije 'Faraway', hrvatski gledatelji počeli su s odbrojavanjem, željno iščekujući 8. ožujka kada će isti biti premijerno prikazan, a razlog je i više nego jednostavan.

Osim što je film sniman na našim otocima Braču i Šolti, u ulozi Josipa našao se i naš Goran Bogdan, a sudeći po traileru, i njegove će obožavateljice doći na svoje, budući da Bogdan u pojedinim scenama nema niti krpicu na sebi.

Radnja filma prati Zeynep (glumi ju Naomi Krauss), ženu koja je izgubila majku, nakon čega je njezin život izgubio smisao te ona postaje nezadovoljna svime što radi. Upravo iz tog razloga odlazi na otok na kojem je njezina majka za života kupila kuću te ondje pokušava započeti novi život.

Faraway | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Toliko traženi mir prekida joj Josip, kojeg glumi Bogdan, a koji živi na tom imanju. Što će se i kako odvijati, po traileru ne možemo u potpunosti znati, no vjerujemo da će film naći svoj put do publike.

  • +4
Goran Bogdan Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX