SRETNA OBITELJ

Glumac Momčilo Otašević simpatičnim je videom otkrio ime sinčića

26.11.2020 u 18:40

Bionic
Reading

Popularni crnogorski glumac Momčilo Otašević na društvenim je mrežama oduševio svoje brojne pratitelje duhovitom snimkom u kojoj je spomenuo ime novog člana obitelji

Poznati glumac i njegova supruga, dubrovačka glumica Jelena Perčin nedavno su dobili sinčića kojeg je glumica rodila u Petrovoj bolnici.

Ponosne je roditelje razveselio dolazak novog člana obitelji, a glumac je postavio na Instagram postavio simpatičnu snimku kako slaže kolijevku za sinčića.

'Jakša sine, reka' ti je đed da do 17.00 moraš bit' u krevetić', duhovito je napisao 30-godišnji glumac pored objave koja je u kratkom roku skupila bezbroj lajkova.

'Čestitamo', 'Neka je živ i zdrav dečko', nizale su se redom oduševljeni komentari.

  • +3
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, Jelena i Momčilo upoznali su se 2013. na snimanju serije 'Zora dubrovačka'. Dvije godine kasnije ponovno su zajedno igrali u seriji 'Kud puklo da puklo', kada se i rodila ljubav.

Vjenčali su se u Crnoj Gori prije dvije godine, a iste godine dobili su kćer Mašu (2).

Lijepa glumica iz prvog braka ima kćer Lotu.

'Moj stav prema roditeljstvu nije se baš promijenio otkako sam dobila prvu kćer i sada. Ne primjećujem to. Na istom sam tragu, no svako dijete se rodi sa svojim karakterom i to su neke stvari koje je potrebno uvažiti. Maša je kao beba izrazito drugačija u odnosu na Lotu', pojasnila je glumica u jednom ranijem intervjuu te dodala da joj je prva kćer kao mala zadavala probleme s hranom, dok joj malena Maša zadaje drugačije nevolje.