PRAVO OSVJEŽENJE

Njoj šminka nije potrebna: Sandra Bagarić pokazala kako izgleda u slobodno vrijeme

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Baš poput većine žena diljem svijeta, poznate su ljepotice odbacile šminku u pandemiji. Pravo je osvježenje vidjeti ih u takvom svjetlu na društvenim mrežama gdje najčešće objavljuju svoje retuširane fotke na kojima su tip-top sređene. Mnogima od njih, make up nije ni potreban, a jedna od njih je i naša operna diva

Poznate osobe rijetko izlaze u javnost ako nisu potpuno 'namontirane', sa savršenom frizurom i make-upom na licu. No u vrijeme pandemije koronavirusa nakratko su se odrekle šminke te često na društvenim mrežama dijele objave na kojima ponosno poziraju u prirodnom izdanju.

Sandra Bagarić nema problem s pokazivanjem svog takvog no make up izdanja. Prošetala je Maksimirom i ostale pozvala da izađu u prirodu i napravila selfi. Nema tko joj nije poručio da i bez šminke izgleda lijepo i mladenački.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Robert Tomic / CROPIX

Ranije je izjavila da je najsretnija kad nakon predstave skine šminku, odjene svilenu pidžamu i uvuče se u plahte koji mirišu po omekšivaču. Kad je riječ o šminkanju, obožava crveni ruž i isti takav lak za nokte.

  • +4
  • +1

Sandra Bagarić

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL