PONOSNA MAMA

Glumica Jelena Perčin otvoreno o odgoju svojih kćerkica

19.09.2019 u 20:19

Bionic
Reading

U HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' Barbara Kolar ugostila je glumicu Jelenu Perčin koja je tom prilikom govorila o svojoj dječici, majčinskoj ulozi i odgoju jedanaestogodišnje kćerkice Lote i jednogodišnje Maše

Zagrebačka glumica dubrovačkih korijena Jelena Perčin koja se u svibnju prošle godine udala za crnogorskog glumca Momčila Otaševića rijetko u javnosti govori o svojoj intimi, obitelji i djeci.

Za HRT-ovu emisiju 'Kod nas doma' Jelena Otašević Babić otvorila je dušu i pričala o svojoj majčinskoj ulozi. Iz prvog braka Jelena ima 10-godišnju kćer Lotu, a u braku s kolegom Otaševićem prije godinu je dana dobila kćer Mašu.

'Moj stav prema roditeljstvu nije se baš promijenio u ovih devet godina otkako sam dobila prvu kćer i sada. Ne primjećujem to. Na istom sam tragu, no svako dijete se rodi sa svojim karakterom i to su neke stvari koje je potrebno uvažiti. Maša je kao beba izrazito drugačija u odnosu na Lotu', pojasnila je glumica te dodala da joj je prva kćer kao mala zadavala probleme s hranom, dok joj malena Maša zadaje drugačije nevolje.

'Maša je lijeno dijete, ne hoda još, nema potrebu za velikom komunikacijom', nastavila je Jelena. Potom je sumirala svoj princip odgoja u jednu rečenicu kazavši: 'Treba uvažiti karakter ali istovremeno dati mogućnost da razviju svoje vještine i sposobnosti, a da pritom ne ugrožavaju ni sebe ni druge.'

Lijepa brineta otkrila je osim toga da se njezine dvije kćeri iz različitih brakova jako dobro slažu, da ju je toga na početku bilo strah s obzirom na dobnu razliku i cijelu situaciju.

'To je baš velika ljubav i jako smo sretni zbog toga, dogodila se puno prije nego sam to i očekivala', zaključila je Otašević Babić.

Osim toga ponosna mama kazala je da je trenutno okupirana preuređenjem i adaptacijom stana u kojem živi sa svojim suprugom i dvoje dječice.