PRAZNICI S NAJDRAŽIMA

Ana de Armas i Ben Affleck snimljeni prvi puta u javnosti otkako su krenula šuškanja da su se zaručili

26.11.2020 u 15:31

Bionic
Reading

Nakon povratka iz New Orleansa, gdje zajedno rade na novom filmskom projektu, Ana de Armas i Ben Affleck bacilli su se u uređenje svog doma za jedan od najvećih američkih praznika - Dan zahvalnosti

Zaljubljeni par Ana de Armas i Ben Affleck snimljeni su tijekom kupovine kućanskih potrepština u Los Angelesu, nedaleko od svog doma u kvartu Brentwood. Tamo već nešto manje od godinu dana, na istoj adresi, u kući slavnog glumca, živi ovaj zaljubljeni par.

Ana i Ben vratili su se u LA kako bi s ostatkom Affleckove obitelji i njegovom djecom proveli Dan zahvalnosti. Do daljnjeg je pauzirano snimanje filma ‘Deep Water’, na kojem trenutno zajedno rade, a čije se snimanje odvija u New Orleansu.

  • +2
Ana de Armas i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovoga puta na Aninoj ruci nije uočen veliki dijamantni prsten, za koji su strani mediji zaključili da je zaručnički te da je Affleck ponovno kleknuo. Kao i uvijek, mlada Kubanka izgledala je vrlo chic.

U udobnom, dnevnom outfitu složenom od širokih hlača kariranog uzorka, robusne crne čizme i traper jaknu, Armas je opet opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih holivudskih dama u posljednje vrijeme. Njezin odabranik, 48-godišnji holivudski zavodnik, također se opredijelio za opušteno izdanje.

Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni koji dobro poznaju par, tvrde da su sretniji no ikad te da je Ben u 32-godišnjoj glumici pronašao pravu utjehu i ljubav. Koliko je njihova veza ozbiljna, potvrđuje činjenica da ju je svega nekoliko mjeseci nakon što su prohodali Ben doveo pred obitelj, djecu i roditelje.