oglasio se I UREDNIK EMISIJE

Gledatelji su odmah reagirali: Dogodila se pogreška u 'Potjeri'

17.05.2023 u 20:30

Bionic
Reading

U večerašnjem izdanju popularnog kviza još je jedna ekipa pokušala pobjediti i pobjeći lovcu Mladenu Vukorepi. Pozornost gledatelja privuklo je tehnička pogreška kakve nisu rijetkost u televizijskim emisijama

Treći natjecatelj iz večerašnje ekipe, 40-godišnji Vladimir u prvoj brzopoteznoj minuti osvojio je 3500 eura, no umjesto da se prikaže kako bira iznos za koji će igrati na ploči 'Potjere' i suočava se lovcem, Mladenom Vukorepom, ponovila se njegova brzopotezna minuta.

Joško Lokas usmjerio ga je k lovcu, a potom se ponovno mogao vidjeti dio u kojem ga Joško pita da otkrije još nekoliko detalja o sebi te da otkrije koga će pozdraviti. Urednik 'Potjera' Igor Grković za Večernji list je kratko komentirao 'da se greške događaju te da će ju prepraviti prije emitiranje reprize kviza'.

  • +3
Kviz 'Potjera' Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Gledatelji su na portalu Forum.hr odmah komentirali: 'Bome jedna od većih grešaka, ne sjećam se kad sam ovo vidio', 'I ja sam primijetio ponovno prikazivanje', 'Op, op, idemo ispočetka u minutu', 'Vladimir 2. put', 'Netko se zaigrao u montaži', pisali su, a neki su se i našalili i poručili: 'Sada ima ukupno 7000 eura'.