brzo su reagirali

Zagrebački vatrogasci nakon komentara u 'Potjeri' se našalili: 'Ovaj lovac nema pojma'

13.04.2023 u 11:36

Bionic
Reading

Jedno od pitanja u popularnom kvizu, bilo je vezano uz zagrebačke vatrogasce koji su u studenom prošle godine rekreirali šahovsku fotografiju Messija i Ronalda

'Dva zagrebačka vatrogasca uzela su šahovsku ploču i fotografirala se poput...', bilo je pitanje na koje je točno trebalo odgovoriti 'Ronaldo i Messi'.

Odgovor su znali i lovac Mladen Vukorepa i natjecatelj Filip, a lovčev kasniji komentar privukao je pažnju vatrogasaca. 'Pozdrav ekipi iz Savske 1, uvijek rade apsolutno najbolje videe i fotografije', poručio je Joško Lokas, a Mladen se nadovezao: 'Rekao bih da još nisu na razini HGSS-a, ali nisu loši'. Joško je potom komentirao da je njemu 'sve to mrtva trka'.

'Ovaj lovac pojma nema, Lokas je kao i uvijek u pravu', našalili su se zagrebački vatrogasci uz isječak iz emisije. 'ZG193 u Potjeri', dodali su.

Ovaj lovac pojma nema, Lokas je kao i uvijek u pravu 😂😂 ZG193 u Potjeri

Objavljuje Vatrogasna postrojba Zagreb u Srijeda, 12. travnja 2023.

'Nismo ni Ronaldo ni Messi, nemamo kofere, ali smo spremni i za požare i za potrese, a može i partija šaha... Hmmm može i odbojke, i hrvanja, i stolnog tenisa i... Igraj moja Hrvatska', zagrebački vatrogasci poručili su uz fotografiju na kojoj dvojica vatrogasaca sjede u istim pozama kao i Cristiano Ronaldo i Messi, nad šahovskom pločom u studenom prošle godine. Slavni nogometaši fotografiju su snimili za reklamu brenda Louis Vuitton.

Nismo ni Ronaldo ni Messi, nemamo kofere, ali smo spremni i za požare i za potrese , a može i partija šaha... Hmmm može...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebUtorak, 22. studenoga 2022.