VITTORIA CERETTI

Glavna zvijezda Valentinove revije bila je nova djevojka Leonarda DiCaprija

01.10.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Već je dobro poznato da je 25-godišnja talijanska ljepotica Vittoria Ceretti zavrtila glavom vječitom holivudskom neženji, a veza s DiCaprijem otvorila joj je i nove poslove

Najnovija djevojka Leonarda DiCaprija, Vittoria Ceretti, ovog je vikenda bila glavna zvijezda u Parizu. Na tamošnjem Tjednu mode, zajedno s manekenkom Kaiom Gerber, bila je glavna zvijezda Valentinove revije.

25-godišnja talijanska ljepotica izgledala je sjajno u otvorenoj crvenoj haljini cvjetnog dizajna, koja je imala dubok dekolte, ali i mnoštvo prozirnih dijelova i stajala joj je kao salivena.

POKRENULI GLASINE

Je li ona njegova nova odabranica? Poznata Talijanka uhvaćena u druženju s DiCaprijem

Pogledaj galeriju

Mnogi su uvjereni kako je takav tretman i angažman kod najpoznatijih svjetskih dizajnera dobila ne zbog svoje ljepote već upravo zbog veze s vječitim holivudskim neženjom.

O njihovoj vezi počelo se pričati još ovoga ljeta, a Vittoria je osvojila DiCaprija iako ima 25 godina. Za one koji ne prate ljubavni život vječitog holivudskog neženje, ukratko ćemo objasniti. Naime, DiCaprio je sve svoje dosadašnje djevojke ostavljao upravo u trenutku kada bi napunile 25 godina, stoga je ovo pomalo čudno za njega.