POSTAJE OZBILJNO

Ništa bez njezine dozvole: Leonardo DiCaprio odradio upoznavanje mame i nove cure

26.09.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Da očito s 25-godišnjom Vittorijom Ceretti misli ozbiljno, pokazao je Leonardo DiCaprio ovih dana u u Milanu, gdje je s povećim društvom, u kojem je bila njegova nova djevojka, ali i najvažnija žena njegovog života - mama Irmelin - pogledao postav u tamošnjem muzeju

Nova djevojka Leonarda DiCaprija, Vittorija Ceretti, odradila je upoznavanje obitelji holivudskog zavodnika i to u Pinacoteca Ambrosiana muzeju u Milanu. Tamo su bili ove nedjelje, a u povećem društvu našla se i majka 48-godišnjeg glumca Irmelin Indenbirken.

DiCaprio se trudio sakriti ispod šilterice prilikom izlaska iz muzeja, no naravno da su ga paparazzi prepoznali i odmah usnimili. Baš kao i 25-godišnju Vittoriju, koja je hodala ispred njega, kako ih se ne bi 'povezalo'.

Ovim večernjim izlaskom DiCaprio je pokazao kako očito s talijanskom ljepoticom misli ozbiljno, iako je ona davno 'prešla dobnu granicu' nakon koje za holivudskog glumca djevojke postaju prestare.

POKRENULI GLASINE

Je li ona njegova nova odabranica? Poznata Talijanka uhvaćena u druženju s DiCaprijem

Pogledaj galeriju

A da mu se lijepa Vittorija uistinu sviđa pokazao je i time što ju je poveo na upoznavanje s majkom Irmelin. Dobro je poznato da je DiCaprio iznimno vezan uz svoju majku i da je ona najvažnija žena u njegovom životu, stoga ne čudi da od nje traži i 'blagoslov' kada su djevojke u pitanju.

No, sudeći po svemu do sada možda je upravo i ona glavni krivac zašto se njezin sin još uvijek nije skrasio ni zasnovao obitelj jer, očito, niti jedna nije bila dovoljno dobra za njega.