VELIKA OBITELJ

Gisele Bündchen pohvalila se sa svojih pet sestara, evo kako izgledaju

08.01.2024 u 15:49

Bionic
Reading

Prve dane 2024. godinu slavni brazilski supermodel, Gisele Bündchen, provela je u najboljem društvu - svoje mnogobrojne obitelji u rodnom Brazilu, a na okupu se našlo i šest sestara Bündchen

43-godišnja brazilska ljepotica na svom je Instagram profilu objavila fotografije snimljene ovih dana u Brazilu gdje je stigla sa djecom, kćerkom Viviene i sinom Benjaminom, kako bi vidjela svoje roditelje, ali i sestre.

Gisele Bündchen nikada nije krila koliko je sretna što je odrastala u velikoj obitelji, a sa svojih pet sestara, kao i s roditeljima i dan danas je povezana i iznimno bliska.

Na obiteljskoj fotografiji Gisele pozira s majkom Vânijom i ocem Valdirom, a društvo im pravi i njezinih pet sestara - Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela te njezina sestra blizanka Patricija.

Iako danas svoj život gradi u Americi, Gisele često posjećuje domovinu, a o Brazilu uči i svoju djecu, koju je dobila s bivšim sportašem Tomom Bradyjem.

  • +5
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O svom odrastanju pisala je i u svojim memoarima iz 2018. 'Lessons: My Path to a Meaningful Life', u kojima je napisala kako je imala 'najbolje djetinjstvo na svijetu'.

'Kada sam odrastaa u Horizontini, uvijek je bilo nas šest djevojaka za stolom, šest glasova koji su se pokušavali nadglasati da bi razgovarali, smijali se ili jednostavno neslagali u isto vrijeme. Zbog toga je moj otac smislio pravilo - ako neka od nas želi nešto reći, prvo mora dignuti ruku', napisala je u memoarima Gisele Bündchen.