NAJTEŽI TRENUCI

Život joj je nakon razvoda zadao novi udarac: Preminula majka Gisele Bündchen

29.01.2024 u 08:33

Bionic
Reading

Kada je prije tri tjedna Gisele Bündchen objavila fotografije s brojnom obitelji nastale u rodnom Brazilu, nitko osim njoj bliskih ljudi nije znao da je otputovala kući kako bi provela posljednje trenutke s voljenom majkom Vaniom

Kako je otkrio brazilski GZH, majka Gisele Bündchen, Vania Nonnenmacher, izgubila je bitku s karcinomom i preminula u 76. godini života u tamošnjoj bolnici. Majka čak šest kćeri (Rafaele, Graziele, Gabriele, Raquel te blizanki Gisele i Patricije) posljednje dane života provela je u bolnici Moinhos de Vento u brazilskom Porto Alegru.

O preranom odlasku voljene majke Gisele se još uvijek nije oglasila, vjerojatno slomljena tugom i boli. A upravo je majka Vania najzaslužnija za njezinu planetarnu popularnost. Iako je sanjala o tome da postane profesionalna odbojkašica, 1993. njezina majka je nju i sestre Patriciju i Gabrielu upisala na manekenski tečaj kako bi se naučile pravilno držati, ali i poradile na samopouzdanju.

Nakon završetka tečaja djevojke su nagrađene putovanjem u Rio de Janeiro, u kojem je u jednom od šoping centara Gisele otkrio agent Elite Model Managementa, a sve ostalo je povijest.

Svoje posljednje dane života Vania je provela okružena brojnom obitelji, a iz Amerike je prije tri tjedna u rodni Brazil doputovala i Gisele s djecom, 14-godišnjim Benjaminom i 11-godišnjom Vivian, koje je dobila u propalom braku s Tomom Bradyjem.

Gisele Bündchen s mamom Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je objavila niz fotografija na Instagramu, pa čak i onu na kojoj šest sestara grli voljene roditelje, niti u jednom trenutku Gisele nije dala ni naslutiti da obitelj prolazi kroz najteže trenutke i da se zapravo opraštaju s majkom.