EMOTIVNA POSVETA

Gisele Bündchen o gubitku najvažnije osobe u životu: 'Bila si anđeo na Zemlji'

30.01.2024 u 19:48

Bionic
Reading

Nakon razvoda od bejzbolske zvijezde Toma Bradyja, brazilskom supermodelu život je zadao novi udarac. Njezina majka, Vânia Nonnenmacher, izgubila je bitku nad teškom bolešću, preminuvši 28. siječnja u 76. godini života

Nakon smrti svoje majke, brazilski supermodel Gisele Bündchen oglasila se emotivnom posvetom na Instagramu.

'Voljena mama, boli me spoznaja da te više neću moći zagrliti, ali znam da ćeš nas uvijek čuvati. Bila si anđeo na zemlji, uvijek si pomagala svima oko sebe. Tako sam zahvalna što sam tvoja kći i što sam učila od tebe. Hvala ti što si bila najbolji uzor ljubavi, snage, suosjećanja, hrabrosti i milosti', napisala je na portugalskom i engleskom jeziku u emotivnoj posveti.

'Zauvijek ću njegovati lijepe uspomene koje smo dijelili i živjet ću prema vrijednostima kojima si me naučila. Živjet ćeš zauvijek kroz mnoge živote koje si dotaknula. Hvala ti što si mi dala pet najboljih prijatelja za cijeli život. Tvoja će nas ljubav uvijek voditi. Vidjet ću te u svojim snovima. Volim te', zaključila je.

Bolnica Moinhos de Vento u brazilskom Porto Alegreu objavila je 28. siječnja priopćenje u kojem stoji da je Nonnenmacher umrla od raka.

Bündchen je često dijelila fotografije i uspomene na svoju majku na društvenim mrežama — od proslave njezina Majčina dana prošlog svibnja do dijeljenja fotografije s obiteljskog okupljanja na Instagramu u rujnu, gdje su ona i njezina braća i sestre pozirali uz nju i tatu Valdira Bündchena za okruglim stolom.

Osim 43-godišnjeg supermodela, Nonnenmacher je majka još petero kćeri - Giseline sestre blizanke Patricije, kao i njezinih sestara Rafaele, Graziele, Gabriele i Raquel.

Prema napisima Vanity Faira, Nonnenmacher je bila umirovljena službenica u banci, a slavnu kćer odgajala je u 'vrijednoj obitelji srednje klase' u brazilskom gradu Horizontina.

Upravo je ona najzaslužnija za njezinu planetarnu popularnost. Iako je sanjala o tome da postane profesionalna odbojkašica, godine 1993. majka je nju i sestre Patriciju i Gabrielu upisala na manekenski tečaj kako bi se naučile pravilno držati, ali i poradile na samopouzdanju.

Nakon završetka tečaja djevojke su nagrađene putovanjem u Rio de Janeiro, u kojem je u jednom od šoping centara Gisele otkrio agent Elite Model Managementa, a sve ostalo je povijest. ​

Gisele Bündchen s mamom Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia