NAJVEĆA PODRŠKA

Georgina Rodriguez sve je raznježila ovom porukom Cristianu Ronaldu nakon što je objavljeno da se zarazio koronavirusom

13.10.2020 u 19:55

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez, zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda uz svog je dragog i u najtežim trenucima, pa mu je poslala poruku podrške nakon što je objavljeno da je Portugalac pozitivan na koronavirus

Georgina je na svom Insta storyju objavila screenshot videopoziva s Ronaldom i poslala mu poruku punu ljubavi.

'Ti si moja inspiracija', poručila je svom zaručniku.

Georgina i Cristiano upoznali su se dok je lijepa Georgina radila u Guccijevoj trgovini kao pomoćnica prodaje.

U vezi su već nekoliko godina, a ona je i majka njegove najmlađe kćeri Martine Alane. Zahvaljujući surogat majkama, Ronaldo ima i blizance Matea i Evu, kao i najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr., a koje je Georgina prihvatila kao vlastite i o njima brine.

Inače, Cristiano je prije veze s crnokosom Argentinkom bio u dugogodišnjoj vezi s atraktivnom ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Kako pišu svjetski mediji, proslavljeni nogometaš se osjeća dobro i nema nikakve simptome, a ostatak portugalske nogometne reprezentacije podvrgnut je testovima uoči sutrašnje utakmice.

Vijest da je i Ronaldo zaražen koronavirusom dolazi u trenutku kad u cijeloj Europi raste broj zaraženih, a mnoge zemlje uvode strožije mjere u borbi protiv globalne pandemije koja još ne posustaje.

Ronaldo koji se trenutačno nalazi u samoizolaciji će tako propustiti utakmicu Lige nacija u srijedu protiv Švedske. Nogometaš se dobro osjeća, nema simptoma i trenutačno je u izolaciji, poručili su u priopćenju iz portugalskog nogometnog saveza.