LIJEPA TRUDNICA

Franka Batelić pokazala kako izgleda u posljednjem tromjesečju trudnoće

15.09.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Pjevačicu Franku Batelić neko vrijeme nismo imali prilike gledati na tv ekranima, nije bila aktivna ni na društvenim mrežama. Zato je njezina nova trudnička fotografija privukla pažnju obožavatelja

Prije nekoliko mjeseci, u finalnoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' Franka Batelić otkrila je da očekuje drugo dijete sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Lijepa pjevačica od tada je redovito pokazivala javnosti kako uživa u drugom stanju, a nije krila ni da joj je ova trudnoća mnogo drugačija od prve.

Međutim, u posljednje vrijeme sve smo je rjeđe imali prilike vidjeti na malim ekranima ili društvenim mrežama. Malo se povukla, a sada je otkrila i zašto.

Uz fotografiju na kojoj nam je pokazala kako izgleda u zadnjem tromjesečju, budući da bebica dolazi na jesen, Franka je poručila: 'Pozdravi & zagrljaji svimaaaa! Znam da nisam redovita u objavama i nastojat ću to malo popraviti … Snimili smo divnu novu stvar, spremamo spot & stvarno jedva čekam da čujete... Nadam se da ste zakoračili u rujan puni entuzijazma, napunjenih baterija i s novim ciljevima i planovima za jesen! Slušamo se i gledamo jaaaaaako brzo'.

Prema svemu sudeći, 30-godišnjakinja nije odmarala. Marljivo je radila na novoj pjesmi prije nego joj stigne druga bebica i tada se njoj apsolutno posveti.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX