OBITELJSKI ODMOR

Dok se Franka Batelić hvali sve većim trudničkim trbuščićem, evo što u Turskoj rade njezini dečki

31.07.2022 u 16:59

Bionic
Reading

Pjevačica i bivši nogometaš trenutno sa svojim sinčićem Viktorom uživaju u luksuznom ljetovalištu u Turskoj, D Maris Bay, a sa svojim obožavateljima Franka je podijelila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako napreduje njezina druga trudnoća

Da im je odmor u luksuznom turskom ljetovalištu D Maris Bay itekako dobro došao, može se vidjeti na zadovoljnim licima kako trudne Franke Batelić tako i njezinog supruga Vedrana Ćorluke. Supružnici, koji su nedavno proslavili četvrtu godišnjicu braka, napokon se mogu posvetiti svojoj maloj obitelji koja će uskoro povećati za još jednog člana.

S njima je na putovanju, kako je na jednoj fotografiji otkrila sama pjevačica, njezina majka Ingrid, pa zahvaljujući njoj Franka i Vedran mogu u sigurnim rukama ostaviti svog sinčića Viktora i otići na neku romantičnu večeru.

Uskoro će to biti sve teže izvedivo kada stigne nova beba. A da joj trudnoća dobro napreduje pohvalila se Franka na Instagramu, gdje je objavila svoje tri nove fotografije u crnom bikiniju, preko kojeg je nabacila bijeli kaftan, a kojim više nije mogla sakriti sve veći trudnički trbuščić.

A dok je ona pozirala na terasi hotela, Ćorluka je na svom Instagram Storyju objavio kratki video na kojem on i Viktor sjede na brodu i voze se po moru. Na snimku je kratko i jasno napisao tek - 'boys', odnosno 'dečki'.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX