IZGLEDA SJAJNO

Dani s obitelji najviše je ispunjavaju: Franka Batelić na odmoru pokazala svoj sve veći trudnički trbuščić

27.07.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić uživa u zasluženom godišnjem odmoru sa sinom Viktorom i suprugom Vedranom Ćorlukom, s kojim očekuje još jedno dijete. Trudna Franka pokazala se u novoj pripijenoj haljini koja je otkrila njezin sve veći trbuščić

Nakon vrlo radne prve polovice godine trudna pjevačica Franka Batelić odlučila je malo usporiti i potpuno se posvetiti sebi, obitelji, ali i novoj bebi koju očekuje sa suprugom Vedranom Ćorlukom.

Lijepa trudnica javila se iz resorta u turskom ljetovalištu te slikala prizor koji nikoga ostavlja ravnodušnim. Plavetnilo kojim je okružena i skrivena uvala u kojoj uživa sa sinom Viktorom i suprugom Vedranom izgledaju prekrasno. Inače, riječ je o luksuznom resortu D-Maris Bay, u kojem su do sada odsjedali mnogi poznati i bogati Hrvati.

'Zemlja puna skrivenih ljepota', potpisala je Franka te fotografije, a potom se javila iz hotelskog lifta u kojem je pozirala s nestašnim Viktorom.

Franka je pritom nosila pripijenu haljinu midi duljine, u kojoj je do izražaja došao njezin sve veći trbuščić. Haljinu sličnog kroja nosila je i prije nekoliko dana i potpuno oduševila svojim izgledom.

Nedavno je 30-godišnja pjevačica otkrila da joj je ova trudnoća potpuno drugačija te da joj je sada puno lakše nego prije dvije i pol godine, kada je čekala malenog Viktora.

Isto tako kazala je da će poslovne obveze na neko vrijeme staviti na stranu te se sada napokon zasluženo odmoriti i posvetiti najdražima.