UOČI NASTUPA NA EUROSONGU

Franka nam se javila iz Portugala: Kao da je finale večeras...

08.05.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Obožavatelji Eurosonga s nestrpljenjem su dočekali današnji dan, kada će se u Lisabonu održati prva polufinalna večer. Prijenos će se pratiti i u Hrvatskoj zbog nastupa Franke Batelić s pjesmom 'Crazy'. Samo za tportal naša je predstavnica iz Portugala otkrila svoja očekivanja

Nakon što je jučer odradila generalnu probu, koju je ocjenjivao žiri 19 zemalja iz prvog polufinala, uz dodatak Velike Britanije, Španjolske i Portugala, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Franka Batelić s hrvatskom delegacijom, ali i ostalim natjecateljima, prošetala se plavim tepihom u Lisabonu.

  • +9
Franka Batelić na Eurosongu 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andres Putting

Danas je za nju dan prepun raznih emocija jer upravo večeras Hrvatska nastupa u prvoj polufinalnoj večeri. A kako se priprema i što očekuje od polufinala, Franka je samo za tportal otkrila iz Portugala.

'Pozitivna nervoza je uvijek prisutna jer želiš pokazati što si radio i koliko si se trudio posljednjih šest mjeseci. Očekivanja? Naravno da želimo ući u finale, no ovo polufinale prepuno je favorita, tako da se čini kao da će finale biti već večeras', poručila je Franka Batelić.

💙 Blue carpet moments pt.1 #crazy #iGocrazy #crazyforlisboa #ESC2018

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)