ČESTITKE PRISTIŽU

Fotografija koja je izazvala pomutnju: Skriva li Izabel Kovačić iza trendi kaputa trudnički trbuščić?

24.01.2019 u 08:54

Bionic
Reading

Iako se već nagađalo kako je lijepa supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel, trudna, tek je posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu izazvala pravu pomutnju, a obožavatelji joj ne prestaju čestitati na trudnoći

Posljednju fotografiju objavila je prije gotovo mjesec dana, ne računajući onu nakon toga kada se prisjetila Svjetskog nogometnog prvenstva, ali i na toj slici supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel, pozira s leđa, ruku prekriženih ispod grudi, te je, ukoliko je što i pokušala sakriti od znatiželjnika, to i uspjela Chanelovom torbom.

Sada je objavila i novu, iz Londona, na kojoj je pozirala s nećakinjom, dok se iza nje nazire London Eye, a ispod fotografije krenule su čestitke na trudnoći. Je li Izabel Kovačić doista trudna, još uvijek nije službeno potvrđeno, no na ovoj fotografiji doista izgleda kao trudnica.

U raskopčanom predimenzioniranom bijelom teddy kaputu trbuh je ipak uspjela sakriti, no nagađanja su krenula. Inače, Izabel Kovačić na društvenim je mrežama već bila proglašavana trudnom, primjerice prošle godine, kada je reklamirala svoj brend dječje odjeće.

Izabel i Mateo Kovačić u braku su od lipnja 2017. godine, a nakon bračnog života u Madridu, supružnici trenutno žive u Londonu, u kojem Kovačić igra na posudbi za Chelsea.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic