SUPRUGE NOGOMETAŠA

Spajaju ih nogomet i ljubav prema modi: Nerazdvojne Izabel Kovačić i Mirela Forić Srna

19.11.2018 u 12:35

Bionic
Reading

Supruga Matea Kovačića u Londonu je utakmicu pratila u društvu Mirele Forić Srne, supruge nekadašnjeg kapetana Darija Srne. Dvije ljepotice u posljednje su vrijeme nerazdvojne

Utakmicu Hrvatske i Engleske u Londonu je na prepunom stadionu pratila i zgodna Izabel Kovačić, voljena supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića. Društvo joj je na tribinama pravila nešto starija i iskusnija Mirela Forić Srna, supruga Darija Srne.

Iako se Srna prije nekoliko godina oprostio od reprezentacije, on i supruga i dalje prate sve važne susrete naših nogometaša.

Osim nogometa, ove dvije ljepotice spaja ljubav prema modi. I Mirela i Izabel imaju definiran stil zbog kojeg ih mnogi smatraju najbolje odjevenim domaćim damama. Tako su se i prije utakmice družile, a s njima je tada bila i Andrea Čermak, snaha umirovljenog generala Čermaka.

Ono što su mnogi na zajedničkoj fotografiji brzo primijetili je novi izgled gospođe Kovačić, koja se prije nekoliko dana ofarbala u smeđe. Svoju bujnu plavu kosu osvježila je zemljanim tonovima i postala atraktivna brineta.