PONOS I ZADOVOLJSTVO

Vrijeme radosti: Izabel Kovačić proslavila rođendan i predstavila novosti na poslovnom planu

18.12.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, osim što uživa u blagdanskom ozračju, ima dodatne razloge za veselje. Jedan od njih je proslava 25. rođendana, a lijepoj Izabel njezin je dragi posvetio i objavu na Instagramu

'Sretan rođendan moja jedna i jedina', riječi su koje je zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio svojoj supruzi na Instagramu uz njezinu fotografiju na kojoj nasmiješeno pozira s neobičnom 'tortom'. Naravno, i brojni pratitelji su se pridružili lijepim željama, poručujući Izabel koliko je posebna te kako su predivan par.

View this post on Instagram

Happy birthday to my one and only ❤️

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Osim što redovito krasi liste najljepših svjetskih wagsica, Izabel obožavaju zbog njezinog modnog stila. A uz savršeni modni izričaj, Izabel se može pohvaliti uspješnom poslovnom pričom, eko linijom odjeće za mališane koju vodi sa sestrom Ivanom i nazvanoj Lunilou. Vrlo su ponosne na dječju liniju koja je izrađena od organskih materijala, a asortiman su proširile novim komadima koji su postali traženi pokloni za ovogodišnje blagdane.

'Nježne boje i mekani materijali uvijek nas nekako podsjećaju na blagdane i one ugodne osjećaje topline pa smo upravo taj osjećaj htjeli prenijeti u jedinstvene komade odjeće u kojima će se djeca osjećati ugodno i slobodno, ali koji će i dalje zadržavati naš osnovni cilj, a to je ekološka osviještenost u svakom pogledu kod izrade i obrade naše odjeće', izjavila je Izabel Kovačić.

Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Lunilou