SEDMO IZDANJE

[FOTO] Deseci tisuća partijanera iz 140 zemalja sele na otoke, Ultra Europe festival stiže na Brač

14.07.2019 u 23:33

Bionic
Reading

U nedjelju navečer završio je splitski dio sedmog izdanja Ultra Europe festivala kojeg je u tri dana posjetilo oko 150 tisuća partijanera iz 140 zemalja svijeta zbog čega su organizatori iznimno zadovoljni

Na Ultri su nastupili brojni svjetski poznati DJ- evi, otvorio je David Guetta, a partijanere su do usijanja zagrijavali Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa i ostali.

  • +120
Ultra Europe u Splitu Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

U subotu je na Ultri bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kao i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić.

NJEMU SE BAŠ NISMO NADALI

Zagrebački gradonačelnik nije mogao odoljeti splitskoj poslastici: Milan Bandić stigao na Ultru!

Pogledaj galeriju

Ovogodišnja Ultra održana je na novoj lokaciji, umjesto dosadašnje na Poljudu održala se na susjednom stadionu Park mladeži gdje su posjetitelji imali na raspolaganju 15 tisuća četvornih metara više prostora.

  • +134
Drugi dan Ultra Europe music festivala 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

Ultra je počela je Resistance Opening Partyjem u klubu Hemingway.

U ponedjeljak Ultra "seli" na Brač gdje će partijaneri moći uživati na Regatta partyju, u utorak su na Hvaru, u Hotelu Amfora gdje će biti Ultra beach i u klubu Carpe diem Resistance Hvar. Zadnjeg dana, u srijedu, Closing party je na viškom Fort Georgu.

Za razliku od prošlih godina ovo ljeto policija nije imala previše posla. U dva su dana priveli 230 partijanera kod kojih su pronašli drogu. A liječnici Hitne medicinske pomoći su zabilježili najmanje intervencija u posljednjih sedam godina.

  • +46
Treća večer Ultra Europe music festivala 2019. Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos