NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI

Film 'Red Notice' srušio Netflixov rekord, a iako je pun nepotrebnih detalja, poželjet ćete ih pogledati barem još jednom

15.11.2021 u 10:28

Bionic
Reading

Film 'Red Notice' je srušio Netflixov rekord i prema zvijezdama filma, Ryanu Reynoldsu, Gal Gadot i Dwayneu Johnsonu, postao do sad najgledaniji film na streaming servisu u danu otvaranja. Možda je razlog tome završetak koji vas tjera da film pogledate barem još jednom, ne biste li pronašli detalje koji su vam promaknuli u prvom gledanju

Film je na Netflixu objavljen u petak, 12. studenog, i prema objavama triju glavnih zvijezda na društvenim mrežama ima najbolje otvaranje ikad.

'Vau, 'Red Notice' ima najbolje otvaranje za Netflixove filmove ikad', napisao je Reynolds na Instagramu i čestitao cijeloj filmskoj ekipi na rekordnom postignuću.

'Jedva čekam Red Notice (Taylor’s version), u šali je dodao Ryan Reynolds, referirajući se na novi album Taylor Swift 'Red (Taylor’s version), koji je objavljen istog dana kad i film.

Slavlju se pridružio i 'The Rock', podijelivši na Instagramu video poruku uz koju je napisao: 'Službeno je, jer brojevi stižu sa 190 teritorija iz cijelog svijeta. 'Red Notice' je postao najveće otvaranje ikad – za sve filmove u povijesti Netflixa'.

'Ovo je nevjerojatno! Što reći, vi ste najbolji i razlog zašto snimamo filmove. Vrlo sam zahvalna i uzbuđena. Čestitam Netflixu i cijeloj filmskoj ekipi', napisala je Gal Gadot na Instagramu.

U recenziji filma 'Red Notice' NME navodi kako je scenarist i redatelj Rawson Marshall Thurber očito još uvijek zaljubljen u filmove svoje mladosti i uspijeva ih praktički sve uklopiti u jedan scenarij.

  • +2
Red Notice Izvor: Profimedia / Autor: NETFLIX / Planet / Profimedia

'Cameo pop zvijezde pred kraj filma je potpuno nepotrebno, ali kao i sve ostalu u 'Red Notice', a u tome je nekako i cijela poanta. Prepun svega (uključujući začudo i Paula Hollywooda), i očito u strahu od preuzimanja i najmanjeg rizika, to je bife blockbuster vrijedan 200 milijuna dolara namijenjen svima i svakome', navodi NME.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U recenziji spomenut cameo pop zvijezde odnosi se na Eda Sheerana, koji se pojavljuje u zadnjoj trećini filma. No, to će vam biti manje važno, jer uvrnuta radnja filma doživljava pred kraj kulminaciju koja tjera na ponovno gledanje filma i hvatanje onih naizgled nevažnih detalja koje ste propustili gledajući ga prvi put.

Nego, broji li se na Netflixu kad je film pogledan dva puta u istom danu s istog računa korisnika?