TRBUH JE NARASTAO

Fani Stipković pozirala u upečatljivom bikiniju pa dobila novu titulu: 'Najljepša trudnica'

22.07.2023 u 23:00

Bionic
Reading

Društvene mreže domaćih slavnih dama preplavile su tipične ljetne fotografije s plaža i bazena. Dok jedne uživaju u oskudnim bikinijima, druge izazivaju zavidne poglede u kostimima za koje je potrebna fit linija, a sportska novinarka koja je u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta pokazuje trbuščić u jednom od svojih 'ovoljetnih' badića

Naša sportska novinarka i dalje se redovito javlja na društvenim mrežama. Ovo je njezino najposebnije ljeto jer će uskoro roditi dječaka što je također nedavno otkrila na Instagramu.

Fotografijama iz Dalmacije gdje je ponovo stigla prije koji dan, Fani Stipković zrači srećom i u nabranom trendi crveno bijelom badiću pokazuje kako je narastao njezin trudnički trbuščić. 'Plivanje i opuštanje na mom najdražem mjestu' napisala je u opisu fotografija, koje su oduševile njene pratitelje. Prijatelji i fanovi obasuli je komplimentima, a mnogi se slažu da je 'najljepša trudnica'.

Nedavno se pisalo da će ovog ljeta stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su boravili i krajem lipnja. Sada svi s posebnim nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da. Pretpostavlja se da će to biti prije poroda. Podsjetimo, zbog zaručnika Fernanda Hierra ove godine iz Španjolske, u kojoj je godinama živjela, preselila se u Meksiko jer je on postao direktor meksičkoga nogometnog kluba Chivas.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL